Siguran sajt
Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

Sava Centar

Straža, River Karaš

Atom Akademija

Jazz kantina Lisabon

DD Arena

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Novosti » Arhiva » 2015-07 » 2015-07/1
 
Novosti 2015-07/1
 

Vrelo festivalsko leto je pred nama a DD Tickets je tu da Vam predstavi ono najinteresantnije i omogući da lako, komforno, brzo i sigurno dođete do vaših ulaznica.

Kao najkvalitetnije događaje koji će, uvereni smo, oduševiti publiku izdvajamo:

23-26 juli
MUSICOLOGY festival - Study of music
06-08 avgust
LOVEFEST 2015


13-16 avgust
NIŠVILLE - Internacional Jazz festival
27-30 avgust
BGD FOAMFEST | Music Festival

Pa krenimo redom..

MUSICOLOGY festival - Study of music
23-26.07.2015 21:00
Beograd - Mali Kalemegdan (teniski tereni)
Cene: 3900 din. (Komplet za četiri dana - još uvek stara cena..)


Musicology festival na najlepšem koncertnom mestu u Beogradu - Kalemegdanskoj tvrđavi.

Već svojim prvim izdanjem, otkrili smo neki drugačiji Beograd, onaj koji nije dovoljno vidljiv. Pronašli smo publiku, čiji ukus i senzibilitet je marginalizovan i koja se ponovo pojavila sa svojim potrebama za kvalitetnim muzičkim događajima.

Ta, zapravo obrazovana i zahtevna publika, novoslobođena publika, koja smelo traži zadovoljstvo istraživanjem van preovlađujućeg kulturnog miljea, pratiće Musicology festival i ove godine!

O kultu koji je „Musicology“ vezao za svoje ime govori i ogromna medijska pažnja nakon prvog festivala, kada su mediji sa oduševljenjem opisivali muzičke doživljaje i atmosferu sve četiri večeri na teniskim terenima Kalemegdana.

Učešće na ovogodišnjem Musicology festivalu su potvrdili su Electro Deluxe, The Brand New Heavies, Liv Warfield i Gregory Porter.


Electro Deluxe
23.07.2015 21:00
Beograd - Mali Kalemegdan (teniski tereni)
Cena: 1300 din. (još uvek stara cena..)
The Brand New Heavies
24.07.2015 21:00
Beograd - Mali Kalemegdan (teniski tereni)
Cena: 1300 din. (još uvek stara cena..)


Liv Warfield
25.07.2015 21:00
Beograd - Mali Kalemegdan (teniski tereni)
Cena: 1300 din. (još uvek stara cena..)
Gregory Porter
26.07.2015 21:00
Beograd - Mali Kalemegdan (teniski tereni)
Cena: 1500 din. (još uvek stara cena..)


LOVEFEST 2015
06.08.2015 19:00
Vrnjačka Banja - Park Jezero
Cene: 3240 (regularna), 2430 (u varijanti 3+1), 12000 (vip) din.


Ovog leta deveto izdanje najvećeg festivala ljubavi u Srbiji biće održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji! U parku pored gradskog Jezera, kao i prošle godine biće organizovan program na tri muzičke bine.

LOVEFEST FIRE Stage će ponovo ugostiti neke od najpoznatijih svetskih imena iz sveta elektronske muzike.

LOVEFEST ENERGY Stage je rezervisan za klaberski zvuk i svetske i domaće underground izvođače.

LOVEFEST LIVE Stage će po drugi put predstaviti neke od najpopularnijih domaćih i evropskih brendova!

Učešće je potvrdilo preko 30 domaćih i svetskih izvođača od kojih izdvajamo:

Atheist Rap je legendarni srpski punk-rock bend, poznat po sarkastičnom humoru i politički angažovanim tekstovima, koji nastavlja da privlači publiku kako u Srbiji, tako i u regionu. Nakon više od 25 godina na sceni, još uvek iznova otkrivaju svoj zvuk i nastupaju svuda po Balkanu i šire.

Elemental je hrvatski bend koji, iako prima uticaje rocka, soula, funka i reggaea, ostaje veran hip-hop korenima. Osnovan 1998, bend je izdao šest albuma i postao dobitnik brojnih muzičkih nagrada i priznanja. Elemental broji sedam članova i jedini je hrvatski sastav sa ženskim mc-jem.

Eyesburn je srpski bend koji kombinuje hardcore punk i crossover trash sa reggae muzikom. Tek nakon snimljenog soundtracka za film „Munje“, bend se predstavio široj publici. Od tada, održali su preko 400 koncerata (uglavnom u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Sloveniji), a njihova rastuća popularnost inicirala je poziv Maxa Cavalere da se pojave u pesmi „Moses“ sa albuma Prophecy benda Soulfly i da sviraju na Prophecy Europe Tour-u 2004. godine.

Laibach je slovenački muzički sastav osnovan u industrijskom gradu Trbovlju 1. juna 1980. godine. Od svojih početaka grupa je povezivana i okruživana kontroverzama, što je izazivalo snažne reakcije političkih vlasti bivše Jugoslavije, a posebno u Socijalističkoj Republici Sloveniji. Njihovi militaristička samostilizacija, propagandni manifesti i totalitarne izjave uzrokovale su brojne rasprave o njihovom umetničkom i političkom pozicioniranju. Britanska štampa proglasila ih je najopasnijim bendom na svetu. Tokom turneje po Americi, radio-stanica Njujork ih je predstavila kao grupu koja ukida države i stvara nove.

Marčelo je srpski hip-hop izvođač i pisac, poznat po socijalno-angažovanim tekstovima i eklektičkom pristupu muzičkim aranžmanima. Iz Paraćina preselio se u Beograd, gde je tokom godina stekao veliki uspeh, postavši jedan od najistaknutijih domaćih hip-hop umetnika. Njegov prvenac ugledao je svetlost dana 2003. godine, a nakon skoro deset godina, izdao je album koji je postao veoma popularan među srpskom publikom. Na tom albumu nalazi se pesma „Čep“, koja u okviru kampanje nevladine organizacije Astra, ima za cilj da podigne svest javnosti i ohrabri kompetentne organe da se uključe u borbu protiv trgovine ljudima i radne eksploatacije.

Ničim Izazvan je bend koji svoju energiju fokusira na komponovanje autorske muzike sa iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, različitim unutrašnjim dilemama i svakodnevicom koja nas okružuje. Tekstove oživljava fuzija raznovrsnih ritmova od valcera i tanga, preko latino ritmova do funka i rocka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog retro zvuka.


Atheist Rap Elemental


Eyesburn Laibach


Marčelo Ničim Izazvan


Kupite svoju kartu za najveće ostrvo ljubavi na vreme!


NIŠVILLE 2015
13-16.08.2015 19:30
Niš - Niška Tvrđava
Cena: 1200 (dnevna), 1800 (polukomplet 13-14 / 15-16), 3000 (komplet za 4 sva dana) din.


Internacionalni Nišvil džez festival - najposećeniji džez festival jugoistočne Evrope, od samog osnivanja 1995. godine dosledno brani evropske vrednosti multikulturalnosti i strpljivo neguje muzički ukus pojedinaca.

Ove godine u glavnom festivalskom programu između ostalih će nastupiti: San Ra Arkestra, Incognito, Carmen Souza, Monty Alexander, Snow Owl, Duško Gojković & Milčo Leviev u pratnji Big Benda RTS, Yildiz Ibrahimova, Sotavento Big Band, Wayne Escofery All Stars Quartet, Jovan Maljoković Band i mnogi drugi.San Ra Arkestra Incognito


Carmen Souza Monty Alexander


Belgrade Foam Fest | Music Festival
27-30.08.2015 20:00
Beograd - Ada Ciganlija
Cene: 2500, 4300, 11980, 14380, 19180 din.

Tokom tri dana trajanja festivala neprekidno će se smenjivati najveća domaća i strana imena dance muzike koja će privući preko 70.000 posetilaca.

Otvoreno nebo, plaža, bina na vodi, kamp, 50 tona pene, 72 sata neprekidne zabave je mali deo onoga što te očekuje na ovogodišnjem događaju. Šta čekaš? Prihvati izazov i okupi ekipu. Ne dozvoli da ti drugi prepričavaju.

Cenovne kategorije / paketi:

Regular Paket – 2 500 din. (Trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke)

Paket Budget – 4 300 din. (Trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke | Pet noćenja u kampu u periodu od 26. do 31. avgusta)

Paket I – 11 980 din. (Trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke | Pet noćenja u kampu u periodu od 26. do 31. avgusta | Devet obroka u restoranu)

Paket II - 14 380 din. (Trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke | Četiri noćenja u hostelu u periodu od 27. do 31. avgusta | Devet obroka u restoranu)

Paket III – 19 180 din. (Trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke | Četiri noćenja u hotelu sa 3* u periodu od 27. do 31. avgusta | Devet obroka u restoranu)


Nastup na sedmom po redu i najvećem do sada festivalu dance muzike, Belgrade Foam Fest-u, potvrdili su, između ostalih, Sonique, Free Masons, Funkerman, Niki Belucci, Stanton Warriors, Da Hool


Sonique Niki Belucci


Free Masons Funkerman


Stanton Warriors Da HoolIskoristite pun komfor bukiranja direktno iz plana sedenja, online plaćanja Visa ili MasterCard platnim karticama sa isporukom ulaznica na kućnu adresu, i sve to uz moguće popuste na regularne cene.

Pored online načina kupovine, ulaznice za sve događaje iz naše ponude možete kupiti i direktno u svim WinWin prodavnicama u preko 50 gradova širom Srbije, kao i direktno u DD Tickets lokalu u Beogradu u ulici Strahinjića Bana br 22.


Kompletnu ponudu možete naći na našem sajtu www.ddtickets.rs

Želimo Vam lepu zabavu

Vaš DD Tickets

Top 10
DD Tickets Vaučer

DD Tickets VaučerJustin Timberlake test event

Justin Timberlake test eventKylie Minogue test event

Kylie Minogue test eventPerpetuum Jazzile

Perpetuum JazzileBen Caplan

Ben CaplanDepeche Mode test event

Depeche Mode test eventRHCP test event

RHCP test eventWay Of Life Festival 4.0

Way Of Life Festival 4.0Wardruna

WardrunaPhil Collins test event

Phil Collins test event