Siguran sajt
Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

Sava Centar

Straža, River Karaš

Atom Akademija

Jazz kantina Lisabon

DD Arena

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Novosti » Arhiva » 2015-07 » 2015-07/2
 
Novosti 2015-07/2
 

Vrelo festivalsko leto je stiglo a DD Tickets je tu da Vam predstavi ono najinteresantnije i omogući da lako, komforno, brzo i sigurno dođete do vaših ulaznica.

Kao najznačajnije događaje koji će, uvereni smo, oduševiti publiku izdvajamo:

23-26 juli
MUSICOLOGY festival - Study of music
25 juli
TECHNO DRIVE - Letnji tehno maraton


31. jul - 1 avgust
PARK FEST 2015 - Užice SRBIJA
06-08 avgust
LOVEFEST 2015


13-16 avgust
NIŠVILLE - Internacional Jazz festival
27-30 avgust
BGD FOAMFEST | Music Festival

Izbor je na vama, a evo i koja reč (i slika) više o njima..

MUSICOLOGY festival - Study of music
23-26.07.2015 21:00
Beograd - Mali Kalemegdan (teniski tereni)
Cene: 4400 din. (Komplet za četiri dana)


Musicology festival na najlepšem koncertnom mestu u Beogradu - Kalemegdanskoj tvrđavi.

Već svojim prvim izdanjem, otkrili smo neki drugačiji Beograd, onaj koji nije dovoljno vidljiv. Pronašli smo publiku, čiji ukus i senzibilitet je marginalizovan i koja se ponovo pojavila sa svojim potrebama za kvalitetnim muzičkim događajima.

Ta, zapravo obrazovana i zahtevna publika, novoslobođena publika, koja smelo traži zadovoljstvo istraživanjem van preovlađujućeg kulturnog miljea, pratiće Musicology festival i ove godine!

O kultu koji je „Musicology“ vezao za svoje ime govori i ogromna medijska pažnja nakon prvog festivala, kada su mediji sa oduševljenjem opisivali muzičke doživljaje i atmosferu sve četiri večeri na teniskim terenima Kalemegdana.

Učešće na ovogodišnjem Musicology festivalu su potvrdili su Electro Deluxe, The Brand New Heavies, Liv Warfield i Gregory Porter.


Electro Deluxe
23.07.2015 21:00
Beograd - Mali Kalemegdan (teniski tereni)
Cena: 1300, 2500 (VIP) din.
The Brand New Heavies
24.07.2015 21:00
Beograd - Mali Kalemegdan (teniski tereni)
Cena: 1500, 2500 (VIP) din.


Liv Warfield
25.07.2015 21:00
Beograd - Mali Kalemegdan (teniski tereni)
Cena: 1500, 2500 (VIP) din.
Gregory Porter
26.07.2015 21:00
Beograd - Mali Kalemegdan (teniski tereni)
Cena: 1700, 3000 (VIP) din.


TECHNO DRIVE 2015 - Open Air
25.07.2015 18:00
Beograd - Makiš
Cena: 500, 1000 (VIP) din.


U letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na adresi Obrenovački drum broj 75, u subotu 25. jula 2015. godine, sa početkom u 18 časova, održaće se jednodnevni festival „Techno Drive“, u organizaciji „Route 011“.

Ljubitelji elektronske muzike moći će da uživaju u dvadesetočasovnom tehno maratonu, na kojem će nastupiti veteran beogradske tehno scene Boža Podunavac, internacionalno poznati producent i DJ Dejan Milićević, kao i Speedy, mladi beogradski DJ i producent, koji je za kratko vreme osvojio domaću tehno publiku.

Pored domaćih veterana i mlađih snaga, na sceni će se naći i specijalni gost iz Italije Jacopo Ferrari. Njegove trake se puštaju u najboljim klubovima širom sveta i jedan je od najperspektivnijih DJ-eva i producenata na italijanskoj sceni.

Za warm up su zaduženi sve popularniji DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama Loco Baby, Sam Luda i Milovan Stojanović, dok će na after party-ju muziku puštati Concrete DJz, ekipa poznata po „tvrdom“ zvuku, zatim “Belgrade Afterhours” dvojac Mancha i Dj Mark Panic, kao i Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.


Boža Podunavac Dejan Milićević


Speedy Jacopo Ferrari


PARK FEST 2015 - Užice SRBIJA
31.07-01.08.2015 19:00
Užice - Veliki Park
Cena: 500 din. (Pretprodaja)


Park Fest je manifestacija koja je osnovana 2010. godine. Kroz Park Fest svake godine prođe veliki broj turista iz Srbije,Bosne i Hercegovine,Crne Gore kao i mnogih drugih zemalja iz regiona i šire. Park Fest je vise od manifestacije.

To je ujedno i mesto gde se jedinstvenom prilikom sastane nekoliko generacija- od onih koji su skoro napustili kolevku, preko onih koji napuštaju preduzeća i radno vreme ne bi li slušali svoje omiljene muzičke grupe, do penzionera koji ponosno prisustvuju onome što njihova omladina radi :).

Park fest već nekoliko godina unazad dovodi najznačajnija pop i rok imena sa prostora bivse Jugoslavije. Na dosadašnjim izdanjima Park festa svirali su Kerber, Zijo Valentino, Yu grupa, S.A.R.S., Ritam Nereda, Dr. Iggy, Alen Islamovic, Jurica Padjen i Aerodrom, 357, Crvena Jabuka, Riblja Corba…


31. JULI 2015.

M.O.B.S RNDM


UBRZO POTOM UZEMLJENJE


1. AVGUST 2015.

BAD COPY 357


WHO SEE BJESOVI


KIZAMI IGOR GARNIER


LOVEFEST 2015
06.08.2015 19:00
Vrnjačka Banja - Park Jezero
Cene kompleta: 3240 (regularna), 2430 (u varijanti 3+1), 12000 (vip) din.
Cene dnevnih: 1300 din.


Ovog leta deveto izdanje najvećeg festivala ljubavi u Srbiji biće održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji! U parku pored gradskog Jezera, kao i prošle godine biće organizovan program na tri muzičke bine.

LOVEFEST FIRE Stage će ponovo ugostiti neke od najpoznatijih svetskih imena iz sveta elektronske muzike.

LOVEFEST ENERGY Stage je rezervisan za klaberski zvuk i svetske i domaće underground izvođače.

LOVEFEST LIVE Stage će po drugi put predstaviti neke od najpopularnijih domaćih i evropskih brendova!

Učešće je potvrdilo preko 30 domaćih i svetskih izvođača od kojih izdvajamo:

Booka Shade je berlinski duo koji čine Walter Merziger i Arno Kammermeier; par koji se posle 25 godina zajedničkog rada istakao kao jedan od retkih elektronskih performera koji prikuplja duh i zvuk underground tehna, pridobijajući u isto vreme fanove širom svih rock i dance muzičkih scena.

Fred P a.k.a. Black Jazz Consortium jedan je od pionira Detroit asid house-a. Otkako je pokrenuo svoju etiketu Soul People Music/Earth Tones, Fred P ispred sebe ima svetlu budućnost, nastavljajući da snima i gradi, poklanjajući publici svoju muziku. Njegova filozofija da je muzika univerzalni jezik dostupan svima, koji spaja ljude, ono je što ga dovodi na ostrvo ljubavi ovog avgusta.

Hunee uglavnom radi pod svojim uslovima, u svom svetu. Od prvog izdanja 2009. nije žurio da se proslavi, već je polako prodirao u svet muzike izdajući za lejblove kao što su Rush Hour, Future Times i W.T. Kao di-džej, Hunee je neumoran i pun entuzijazma na svakom gigu. Njegove trake pravljene su sa opipljivom strašću i pokrivaju kulturni presek esencijalnih delova kako house i disco žanra, tako i afro i techno zvuka. Muzika koju nam predstavlja dolazi sa mesta ljubavi i znanja u jednakoj meri – sa Huneeom nema jeftinih uzbuđenja, već samo čiste radosti koju muzika stvara.

Interstellar Funk. Kao deo novog talasa mladih holandskih producenata i di-džejeva, Interstellar Funk stvara magične melodije i izuzetno slojevite house trake

James Zabiela je retka vrsta umetnika. U poslednjih 12 godina postao je neka vrsta umetničke baštine, uprkos tome što je dve decenije mlađi od svojih kolega sa kojima deli tu titulu; za ovo su najvećim delom zaslužne njegove nenadmašne tehničke sposobnosti u live nastupu zbog kojih je našao mesto u srcima ljubitelja elektronske muzike širom sveta.

Marcellus Pittman a.k.a. Malik započeo je svoju di-džej karijeru ranih devedesetih, puštajući muziku na žurkama, venčanjima, old-school okupljanjima… Godine 1993, Malik izdaje svoj prvobitni producentski rad sa lokalnim hip-hop kolektivom „Home Grown“. Pet godina kasnije, uspostavlja saradnju sa imenima kao što su Rick Wilhite, Theo Parrish i Kenny “Moodymann” Dixon. Kao producenti, pomogli su mu da definiše integralni deo detroitskog zvuka. Njegova muzika se širila od Detroita i okolnih gradova do Kanade, Ujedinjenog Kraljevstva, Nemačke, Japana, Francuske…


Booka Shade Fred P a.k.a. Black Jazz Consortium


Hunee Interstellar Funk


James Zabiela Marcellus Pittman a.k.a. Malik


Kupite svoju kartu za najveće ostrvo ljubavi na vreme!


NIŠVILLE 2015
13-16.08.2015 19:30
Niš - Niška Tvrđava
Cena: 1200 (dnevna), 1800 (polukomplet 13-14 / 15-16), 3000 (komplet za 4 sva dana) din.


Internacionalni Nišvil džez festival - najposećeniji džez festival jugoistočne Evrope, od samog osnivanja 1995. godine dosledno brani evropske vrednosti multikulturalnosti i strpljivo neguje muzički ukus pojedinaca.

Ove godine u glavnom festivalskom programu između ostalih će nastupiti: San Ra Arkestra, Incognito, Carmen Souza, Monty Alexander, Snow Owl, Duško Gojković & Milčo Leviev u pratnji Big Benda RTS, Yildiz Ibrahimova, Sotavento Big Band, Wayne Escofery All Stars Quartet, Jovan Maljoković Band i mnogi drugi.


San Ra Arkestra Incognito


Carmen Souza Monty Alexander


Belgrade Foam Fest | Music Festival
27-30.08.2015 20:00
Beograd - Ada Ciganlija
Cene: 2500, 4300, 11980, 14380, 19180 din.

Tokom tri dana trajanja festivala neprekidno će se smenjivati najveća domaća i strana imena dance muzike koja će privući preko 70.000 posetilaca.

Otvoreno nebo, plaža, bina na vodi, kamp, 50 tona pene, 72 sata neprekidne zabave je mali deo onoga što te očekuje na ovogodišnjem događaju. Šta čekaš? Prihvati izazov i okupi ekipu. Ne dozvoli da ti drugi prepričavaju.

Cenovne kategorije / paketi:

Regular Paket – 2 500 din. (Trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke)

Paket Budget – 4 300 din. (Trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke | Pet noćenja u kampu u periodu od 26. do 31. avgusta)

Paket I – 11 980 din. (Trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke | Pet noćenja u kampu u periodu od 26. do 31. avgusta | Devet obroka u restoranu)

Paket II - 14 380 din. (Trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke | Četiri noćenja u hostelu u periodu od 27. do 31. avgusta | Devet obroka u restoranu)

Paket III – 19 180 din. (Trodnevna ulaznica za festival koja obuhvala tri noćne i tri dnevne žurke | Četiri noćenja u hotelu sa 3* u periodu od 27. do 31. avgusta | Devet obroka u restoranu)


Nastup na sedmom po redu i najvećem do sada festivalu dance muzike, Belgrade Foam Fest-u, potvrdili su, između ostalih, Sonique, Free Masons, Funkerman, Niki Belucci, Stanton Warriors, Da Hool


Sonique Niki Belucci


Free Masons Funkerman


Stanton Warriors Da HoolIskoristite pun komfor bukiranja direktno iz plana sedenja, online plaćanja Visa ili MasterCard platnim karticama sa isporukom ulaznica na kućnu adresu, i sve to uz moguće popuste na regularne cene.

Pored online načina kupovine, ulaznice za sve događaje iz naše ponude možete kupiti i direktno u svim WinWin prodavnicama u preko 50 gradova širom Srbije, kao i direktno u DD Tickets lokalu u Beogradu u ulici Strahinjića Bana br 22.


Kompletnu ponudu možete naći na našem sajtu www.ddtickets.rs

Želimo Vam lepu zabavu

Vaš DD Tickets

Top 10
DD Tickets Vaučer

DD Tickets VaučerJustin Timberlake test event

Justin Timberlake test eventKylie Minogue test event

Kylie Minogue test eventPerpetuum Jazzile

Perpetuum JazzileBen Caplan

Ben CaplanDepeche Mode test event

Depeche Mode test eventRHCP test event

RHCP test eventWay Of Life Festival 4.0

Way Of Life Festival 4.0Wardruna

WardrunaPhil Collins test event

Phil Collins test event