Siguran sajt
Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

Sava Centar

Straža, River Karaš

Atom Akademija

Botanička Bašta

Jazz kantina Lisabon

DD Arena

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Novosti » Arhiva » 2017-02 » 2017-02/1
 
Novosti 2017-02/1
 

Vampiri - po prvi put u klubu Bitefartcafe!
14.02.2017 22:00
Beograd - Novi Bitefartcafe
Cena: 500 din.
Ulaznice na www.ddtickets.rs i u svim WinWin radnjama u Srbiji!
Bend koji budi nostalgiju za nekim lepšim vremenima, Vampiri, dobili su medijsku pažnju 1990. godine, iako je grupa osnovana 1987. godine. Prvi veći nastup grupa je imala u Sava centru, kao predgrupa sastavu Vaya Con Dios. Svojom interpretacijom doo wap muzike, zvukom pedesetih, specifičnim imidžom i nastupom, grupa je vrlo brzo postala popularna, posebno kod tinejdžerki.

Dođite da zajedno pevamo Rama lama ding dong, Ona i ja, Pokloniću joj nebo, Bebe, Subota uveče i druge pesme koje su obeležile vaše odrastanje ili mladost.


Maya Sar prvi put u Beogradu
22.02.2017 20:30
Beograd - Pozorište na Terazijama
Cene: 2000,..,2200 din.
Ulaznice: www.ddtickets.rs & WinWin radnje.
Queen Real Tribute
02.04.2017 20:30
Beograd - Dvorana Doma Sindikata
Cene: 1200,..,1400 din
Ulaznice: www.ddtickets.rs & WinWin radnje.
Regionalno poznata kantatautorka MAYA SAR će u sklopu svoje turneje “Live in Theatre” po prvi put održati koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama.

Koncert u prestonici Srbije sledi nakon uspešnih i rasprodatih gala koncerata u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Zenici.

- Uzbuđenje je veliko, jer će to biti moj prvi koncert u Beogradu i Srbiji. Kao i do sada, moj tim i ja vrijedno radimo na pripremama i osmišljavanju detalja za koncert. Nakon uspješne turneje “Live in theatre” koju smo imali u teatrima BiH, Beograd je prvi na listi gradova u regiji gdje ćemo se moj desetočlani bend i ja predstaviti, i time započeti regionalnu turneju. Radujem se susretu s publikom, pogotovo u čarobnom ambijentu Pozorišta na Terazijama, koje samo po sebi već ima predznak kultnog mjesta - ističe Maya Sar.
Queen Real Tribute
uz simfonijski orkestar i hor

Legendarna grupa QUEEN ove godine slavi 40 godina od izlaska albuma „News of the World“ na kome se nalaze dva velika hita – We are the Champions i We will rock you. Tim povodom QUEEN Real Tribute nam priređuje jedinstveni koncert u Beogradu i nastupiće u pratnji Simfonijskog orkestra i hora, uz sjajne goste.

Nakon više od 10 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu (preko 70 samo u Brazilu), učestvovanja na zvaničnim internacionalnim QUEEN konvencijama, QUEEN Real Tribute, postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena, čuvajući uspomene na vanvremensku muziku grupe QUEEN i neponovljivog Freddie Mercury-a.


Orthodox Celts
17.03.2017 21:00
Beograd - Dom Omladine
Cena: 1150 din.
Ulaznice na www.ddtickets.rs i u svim WinWin radnjama u Srbiji!
Najpoznatiji beogradski Irci „Orthodox Celts“ će na dan Svetog Patrika u Domu Omladine Beograd održati tradicionalni beogradski koncert.

Ako je 23 godine tradicije proslave Svetog Patrika u Beogradu , 23 uspešna beogradska St. Patrick koncerta , kao i armija fanova ovog specifičnog koncerta razvijana i uspešno negovana tokom svihh 23 godina tradicije dokaz da je praznik sam po sebi dovoljan povod za uspešan koncert koji je već dve decenije omiljeni koncertni dan publike benda, ovogodišnji 24. tradicionalni beogradski koncert apriori obećava.

Proslava 25. godine postojanja benda, koncertna promocija "Many mouths shut" , 6 studiskog albuma , prvog posle pauze od 10 godina kao i fenomenalne reakcije i recenzije fanova ali i stručne javnsti na poslednji autorski rad benda čvrst su garant da je ovogodišnji St. Patricks koncert benda crveno urezan datum u ovogodišnju koncertnu ponudu grada Beograda, kao i dešavanje o kome će se godinama pričati.


Jay Lumen
24.03.2017 22:00
Beograd - Depo magacin
Cene: 690,..,1500 (VIP) din. Ulaznice na www.ddtickets.rs i u svim WinWin radnjama u Srbiji!
Mart je sa razlogom najavljen kao jedan od najburnijih meseci prestoničkog klabinga u poslednjih nekoliko godina – 24. marta PLAY nam dovodi jednog od najboljih producenata i DJ-eva nove generacije Jay Lumena. Verujemo da će svi pravi ljubitelji tech-house zvuka i dobrog rejva čuvati svoju energiju za Magacin depo i Lumenovu magiju.

Deborah de Luca je nedavno nastupila pred prepunim Magacin depoom i predstavila PLAY koncept beogradskoj publici, a u martu će je za PLAY mix pultom naslediti niko drugi do Jay Lumen, jedno od imena koje su domaći klaberi izrazili želju da vide na nekoj od sledećih PLAY žurki. Lumenu će domaću podršku pružiti Nemanja Vanović, Mancha&Mark Panic i Nexie. Jay Lumen je još jedan primer da smo okruženi izuzetno talentovanim muzičarima – ovaj momak iz Mađarske je kao dete svirao violinu, ali je ubrzo povučen tehnologijom i drugim muzičkim pravcima počeo da „prerađuje“ dela klasične muzike i eksperimentiše sa nekim novim zvukovima. Ljubav prema elektronskoj muzici brzo ga je uvukla u svet produkcije, a ostalo je istorija – Jay do sada ima 9 Top 10 i nekolicine Top 20 traka, koje je izdao za neke od najprestižnijih svetskih etiketa, poput 100% Pure, Suare, Cadenza Records-a, OFF Recordings-a, Drumcode-a, Footwork-a i mnogih drugih. On je bio jedini producent koji je imao 6 pesama u Beatport vrhu u 2010. i 2011. godini, a isti uspeh je ponovio i 2012. kada su se sva njegova izdanja našla u Beatport Top 10.

Lumenov stil koketira sa house, techno, tech house i deep house melodijama, dinamičnim ritmovima i pulsirajućim melodijama. Klaberi širom sveta su imali prilike da njegove setove čuju na nekima od najpoznatijih party destinacija u svetu, poput Ibize, Berlina, Londona, Dubaija, pa sve do Indije, Izraela, Amerike ili Kanade. Lumen će svim ljubiteljima dobrih žurki pružiti užitak za sva čula na još jednoj PLAY žurci.


Oliver Huntemann - Berlinski zid
03.03.2017 22:00
Beograd - Depo magacin
Cena: 890 din.
Ulaznice: www.ddtickets.rs & WinWin radnje.
Serbia Wonderland
07.04.2017 21:00
Beograd - Depo magacin
Cena: 890 din.
Ulaznice: www.ddtickets.rs & WinWin radnje.
Oliver Huntemann prvi put na ovim prostorima! Don't panic, we announce Dannic!





Iskoristite pun komfor bukiranja direktno iz plana sedenja, online plaćanja Visa ili MasterCard platnim karticama sa isporukom ulaznica na kućnu adresu, i sve to uz moguće popuste na regularne cene.

Pored online načina kupovine, ulaznice za sve događaje iz naše ponude možete kupiti i direktno u svim WinWin prodavnicama u preko 90 gradova širom Srbije, kao i direktno u DD Tickets predstavništvu u Beogradu u ulici Strahinjića Bana br 22. (pon-pet) od 9-17h


Kompletnu ponudu možete naći na našem sajtu www.ddtickets.rs

Želimo Vam lepu zabavu

Vaš DD Tickets







Top 10
Stefan Milenković i Muzikon

Stefan Milenković i Muzikon



Phil Collins test event

Phil Collins test event



Norman Beaker Trio

Norman Beaker Trio



Wardruna

Wardruna



Lady Gaga test event

Lady Gaga test event



Justin Timberlake test event

Justin Timberlake test event



Perpetuum Jazzile

Perpetuum Jazzile



Depeche Mode test event

Depeche Mode test event



Ben Caplan

Ben Caplan



DD Tickets Vaučer

DD Tickets Vaučer