Siguran sajt
DD IPS QR dokumentaNBS IPS QR
Naplatite Vaše usluge putem QR koda, lako, brzo i ekstra povoljno!

Smeštaj u BeograduSmeštaj
Iznajmite stan na dan u Beogradu i uživajte nakon koncerta.

Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

Sava Centar

Straža, River Karaš

Atom Akademija

Jazz kantina Lisabon

DD Arena

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Novosti » Arhiva » 2017-11 » 2017-11/1
 
Novosti 2017-11/1
 

BALET NA LEDU - „KRCKO ORAŠČIĆ“
06.12.2017 21:00
Beograd - Sava Centar
Cene: 1800,..,2900 din.
Ulaznice na www.ddtickets.rs i u svim WinWin radnjama u Srbiji!
Spektakularni BALET NA LEDU sa predstavom „KRCKO ORAŠČIĆ“, u izvođenju Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga koji je osnovan 1967. godine od strane izuzetnog koreografa Konstantina Bojarskog, a koji je naslednik izuzetne tradicije škole klasičnog baleta iz Sankt Peterburga, biće izveden 06.12. 2017. u Sava Centru u Beogradu.

Na čelu Baleta se nalazi umetnčki direktor Konstantin Rasadin, koji je ruski zaslužni umetnik i bivši solista čuvenog i svetski poznatog Marinski baleta, kao i školski drug Rudolfa Nurieva. On je učestvovao u predstavama zajedno sa Mihailom Barišnjikovim i Natalijom Makarovom.


ROBERT GLASPER TRIO with DJ Sundance
22. i 23.11.2017 22:00
Beograd - Novi Bitefartcafe
Cena: 1800 din.
Ulaznice na www.ddtickets.rs i u svim WinWin radnjama u Srbiji!
Nakon uspešnog komercijalnog uspeha i fenomenalne ocene kritike njegova dva, Gremijem nagrađena albuma, Robert Glasper se vraća svojim akustičnim jazz korenima sa albumom Covered (The Robert Glasper Trio snimljen uživo u Capitol Studios-u). Album ponovo okuplja Glaspera, basistu Vicente Archer i bubnjara Damion Reid. Trio prvi put stiže u Srbiju, pojačan fenomenalnom DJ Sundance.


JAZZANOVA Live feat. Paul Randolph
12. i 13.12.2017 22:00
Beograd - Novi Bitefartcafe
Cena: 1500 din.
Ulaznice na www.ddtickets.rs i u svim WinWin radnjama u Srbiji!
Jazzanova Live feat Paul Randolph stiže u Beograd 12. & 13.decembra, kao četvrti izvođač koncertnog serijala Musicology Barcaffe Sessions u klubu Bitefartcafe.

Jedina konstanta ovog eklektičnog sastava iz Berlina jeste promena i sve progresivniji zvuk. JAZZANOVA – bend koji je prerastao nekada semplovan zvuk i ustalio se kao autorski live band projekat 2009. godine.

U proteklih 5 godina, JAZZANOVA LIVE FEAT. PAUL RANDOLPH nastupili su više stotine puta širom planete na festivalima poput MELT!, FLOW, CAPETOWN JAZZ, JAVA JAZZ, NORTH SEA JAZZ. Jazzanova, producenti Stefan Leisering i Axel Reinemer, uspeli su u svom dugogodišnjem poduhvatu – popeli su energiju njihovih produkcija, remiksa i DJing-a na live stage!

Ko god je imao prilike da ih čuje uživo, bio je na čudesnom muzičkom putovanju. U potpunosti uspevaju da prenesu maestralnost svojih produkcija uz fenomenalan bend koji ih prati na nastupima uživo.


Kerber unplugged
12.12.2017 20:30
Beograd - Sava Centar
Cene: 1800,..,2000 din.
Ulaznice na www.ddtickets.rs i u svim WinWin radnjama u Srbiji!
Legendarni niški hard rok sastav Kerber održaće, sa gudačkim orkestrom, akustični beogradski koncert u Sava Centru 12. decembra sa početkom u 20:30 časova. Nakon prepunog koncerta u Hali sportova 2012. godine, hitovi poput Ratne igre, Nebo je malo za sve, Bolje da sam druge ljubio, Mama tata …i drugi, ovoga puta zagrmeće unplugged u najakustičnijem beogradskom koncertnom prostoru.


Orkestar Harmonika „Aleksa Šantić“
15.12.2017 20:30
Beograd - Sava Centar
Cene: 1200,..,1800 din.
Ulaznice na www.ddtickets.rs i u svim WinWin radnjama u Srbiji!
Višestruko nagrađivani Orkestar Harmonika „Aleksa Šantić“ iz Ugljevika održaće svoj prvi veliki solistički koncert u Beogradu i Srbiji.

Ovaj izuzetan i jedinstveni orkestar postao je poznat javnosti učešćem u emisiji „Ja imam talenat“ gde su se plasirali u finale takmičenja i svojim spektakularnim nastupima osvojili naklonost eminentnog žirija i kompletne javnosti koja je pratila ovo takmičenje.★ ★ ★


Mad Tribe Live in Belgrade
02.12.2017 20:00
Beograd - Hangar kod Luke Beograd
Cena: 900 din.
Ulaznice: www.ddtickets.rs & WinWin radnje.
Miranda Live at Plastic
09.12.2017 23:00
Beograd - Club Plastic
Cena: 800 din.
Ulaznice: www.ddtickets.rs & WinWin radnje..


Berlinski zid - Len Faki
09.12.2017 22:00
Beograd - beogradski Sajam
Cena: 1190 i 1600 din. (VIP)
Ulaznice: www.ddtickets.rs & WinWin radnje.
A.Paul Subbteraneus B-day
02.12.2017 22:00
Zaječar - Hala sportova
Cena: 600 din.
Ulaznice: www.ddtickets.rs & WinWin radnje..


Dance 4 Life humanitarni festival
02.12.2017 22:00
Beograd - beogradski sajam
Cena: 500 din.
Ulaznice na www.ddtickets.rs i u svim WinWin radnjama u Srbiji!
Preko 30 DJeva :: Techno | House | Deep | Tech

Nakon dva odigrana festivala 2015. - Dance4Manya (za Manju) i 2016. - Dance4Life (za Marija), odlučili smo da nastavimo da jednom godišnje prikupljamo novac za one kojima je to najpotrebnije. Kako bi pomogli svima odlučili smo da prikupimo novac za napredni VisionTech Sakura digitalni mikroskop koji bi pomogao ranoj detekciji retkih bolesti.

Kupovinom karata za D4L festival, donacijom SMS porukom 199 na 3030 ili uplatom direktno na namenski račun u Budihuman.rs fondaciji (Aleksandar Šapić) - direktno pomažete deci, odraslima i starima u pravovremenoj dijagnostici bolesti i povećanjem šanse za izlečenjem. Prava dijagnostika je 50% izlečenja.


Star Gate 17
31.12.2017 20:00
Beograd - brod Kolos
Cena: 1000 din.
Ulaznice: www.ddtickets.rs & WinWin radnje.
Jay lumen
13.01.2018 21:00
Kragujevac
Cena: 450 din.
Ulaznice: www.ddtickets.rs & WinWin radnje..★ ★ ★


Caro Emerald
27.02.2018 20:00
Novi Beograd - Hala sportova
Cene: 2900,..,4500 din.
Ulaznice na www.ddtickets.rs i u svim WinWin radnjama u Srbiji!
Holandska pop/jazz pevačica Caro Emerald dolazi u Beograd! U okviru svoje aktuelne "Emerald Island" turneje nastupiće u Hali sportova 27. februara 2018. godine.

Ova nežna dama predivnog glasa spojila je u svojoj muzici ballroom jazz sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi leto, ples i bajke iz najlepšeg perioda Holivuda...


Dara Bubamara - takva kakva sam
21.04.2018 20:00
Novi Beograd - beogradska Arena
Cene: 1000,..,1800 din. | 8000 din. LOŽE zahtev na office@ddtickets.rs
Ulaznice na www.ddtickets.rs i u svim WinWin radnjama u Srbiji!
Koncert u beogradskoj areni 21. aprila 2018. godine je potvrda kvaliteta i kruna 25-ogodišnje karijere Dare Bubamare.

Naziv koncerta ”takva kakva sam”, odslikava njen stil života, hrabrost i istrajnost. Uz muzičku popularnost, kvalitet pesama i interpretacije praćene plesačima, kostimima, scenografijom, Dara će sigurno svojoj publici prirediti nešto nezaboravno…spektakularno.

Producentska kuća “Emotion” realizator show-u programa “Tvoje lice zvuči poznato” tehnički će pratiti Daru Bubamaru i sigurno svojim umećem učiniti i ovaj show fantastičnim.

Kroz 25-ogodišnju retrospektivu karijere Dara će nas u segmentima koncarta provesti putem od “Košave sa Dunava” pa do hitova sa poslednjeg albuma “Extravagantno”.

Puno iznenadjenja se očekuje na ovom koncertu…biće tu maestralnih imitacija…fenomenalnih gostiju…tamburaša… i mnogo čega što će ovaj koncert izdvojiti od drugih i biti zaista kruna karijere Dare Bubamare.★★★ M-ULAZNICE - (ulaznice na vašem mobilnom telefonu) ★★★

Prilikom online kupovine ulaznica, trudimo se da Vam omogućimo što više opcija kako biste mogli da izaberete onu koja Vam najviše odgovara. Pored standardnih ulaznica koje možete poručiti da vam stižu na kućnu adresu ili da ih preuzmene u bilo kojoj WinWin radnji širom Srbije, imate i opciju "print@home" da ih sami odštampate na vašem štampaču (e-ulaznice), a sa posebnim zadovoljstvom Vam predstavljamo novu mogućnost kupovine: "smartphone", gde ulaznice dobijate na Vašem mobilnom telefonu (m-ulaznice).

Čekiranje ulaznica na kontroli ulaza:
Standardna ulaznica e-ulaznica (print@home) m-ulaznica (smartphone)


Postupak bukiranja m-ulaznica je sledeći:

● Preko sajta www.ddtickets.rs rezervišete ulaznice za željeni koncert.
● Odaberete "smartphone" kao način isporuke ulaznica.
● Platite vašu transakciju (rezervaciju):
a) online kreditnom ili platnom karticom, ili
b) e-banking-om preko instrukcija iz profakture koja vam automatski stiže na e-mail, ili
c) poštanskom uplatnicom popunjenoj prema primeru koji takođe dobijate na vaš e-mail.
● Nakon evidentirane uplate (kod online plaćanja je to istog trenutka), prijavite se na sajt www.ddtickets.rs
● Pod vašim nalogom, u vašim porudžbinama, otvorite vašu transakciju.
● Otvorite vaše m-ulaznice.

Jedini tehnički preduslov je da vaš mobilni telefon ima browser sa podrškom za otvaranje pdf dokumenata.

Detaljan postušak m-bukiranja, online placanja i otvaranja m-ulaznica mozete naći ovde, dok naše reference za m-ulaznice možete pogledati ovde

M-ulaznica je potpuno ravnopravna sa standardnom papirnatom ulaznicom ili print@home ulaznicom, s obzirom da se vrši kontrola ulaza specijalnim skenerima koji očitavaju barkod kako sa papira tako i sa ekrana vašeg mobilnog telefona.

Međutim, m-ulaznica je mnogo komfornija jer je najlakša za distribuciju. Kupljenu m-ulaznicu možete koristiti lično ali i lako proslediti svojim prijateljima tako sto ćete im je share-ovati preko bilo kog kanala (skype, viber, messenger, mail, ..).


Iskoristite pun komfor bukiranja direktno iz plana sedenja, online plaćanja Visa ili MasterCard platnim karticama sa isporukom ulaznica na kućnu adresu, print@home ili m-ulaznicama (ulaznicama koje vam stižu na mobilni telefon), i sve to uz moguće popuste na regularne cene.

Pored online načina kupovine, ulaznice za sve događaje iz naše ponude možete kupiti i direktno u svim WinWin prodavnicama u preko 90 gradova širom Srbije, kao i direktno u DD Tickets predstavništvu u Beogradu u ulici Strahinjića Bana br 22. (pon-pet) od 9-15h


Kompletnu ponudu možete naći na našem sajtu www.ddtickets.rs

Želimo Vam lepu zabavu

Vaš DD Tickets


Top 10
Ben Caplan

Ben CaplanWardruna

WardrunaPerpetuum Jazzile

Perpetuum JazzileSade test event

Sade test eventBFI 17 Ballet Jazz Montreal

BFI 17 Ballet Jazz MontrealU2 test event

U2 test eventVesna Zmijanac

Vesna ZmijanacAra Malikian

Ara MalikianRHCP test event

RHCP test eventDD dopuna e-Računa

DD dopuna e-Računa