Nalazite se ovde: Događaji » Koncerti
 
BRKOVI
 

BRKOVI


11.05.2024 20:00
Kalemegdanska tvrđava
Cene: 1800.00,..,2150.00 RSD


Popularni balkanski pank rok - turbo folk sastav Brkovi, u 2024. godini slavi 20 godina postojanja i tim svečanim povodom održaće spektakularni samostalni koncert u Beogradu.Posle nastupa u prepunoj Hali sportova “Ranko Žeravica” 2018. godine kao i sjajnog prošlogodišnjeg koncerta u Hangaru Luke Beograd, Brkovi se vraćaju na velika vrata u samo srce Beograda - pravo na Kalemegdan!

Pažljivo osmišljeni, režirani koncert biće isproduciran u skladu sa svim svetskim produkcionim standardima, a ujedno i najveći koncert u dvodecenijskoj karijeri benda. Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje ovog nesvakidašnjeg benda širom Balkana da prisustvuju originalnom audio-vizuelnom performansu koji bend priprema za svoju publiku.

Brkovi su za dve decenije postojanja izdali 8 studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope, a u poslednjih godinu dana postali su jedna od najtraženijih koncertnih atrakcija u regionu. Bend je pored sjajne energije koje pruža svojoj publici poznat i po svom jedinstvenom stilu koji su sami nazvali "PunkFolkWellness".
Koncert će se održati 11.05.2024. sa početkom u 21h na Kalemegdanu