Nalazite se ovde: Događaji » Koncerti
 
TEA TAIROVIC
 

TEA TAIROVIC


21.09.2024 21:00
Beogradska Arena
Cene: 1600.00,..,4500.00 RSD


„Neka gori Balkan“ – TEA TAIROVIĆ PRVI PUT U BEOGRADSKOJ ARENIJedna od najtraženijih i najpopularnijih pevačica domaće muzičke scene, Tea Tairović, najavljuje svoj prvi koncert u Beogradskoj areni, 21.09.2024.godine.

Nakon izuzetno uspešnog koncerta na stadionu Tašmajdan održanog prošle godine, miljenica publike, priprema muzički spektakl u najvećoj koncertnoj dvorani u Beogradu i obećava vrhunski audio-vizuelni show i specijalne goste.

Pored starijih hitova sa prethodna dva albuma poput "Hajde", "Balkanija", "Budalo", "Polako", "Dva i dva"...sa kojima se Tea pozicionirala u sami vrh muzičke scene, ovoga puta predstaviće pesme i sa novog trećeg albuma kratkog ali moćnog naziva naziva "TEA", koji je za svega nekoliko dana po broju pregleda i slušanja, oborio brojne rekorde. I ovaj put kao autor Tea potpisuje veći deo albuma "TEA", što je za nju bio izazov, ali i ogromno zadovoljstvo, 13 novih pesama prate fantastični spotovi, "Zbogom ljubavi", "Bakšiš", "Pozovi", "Tea", "Pec", "Naivčina", "Titanik", "Ola", "Nek ti je srećno", "Udri", "Ime mi je ljubav", i numeru "TEANUCCI" koju je snimila sa popularnim reperom Nućijem, a koja je ujedno i jedini duet na albumu.

Koncertom u Beogradskoj areni Tea Tairović počinje turneju koja će nositi naziv "Neka noćas gori Balkan", po stihovima njenog velikog hita - "Hajde".

Tea je poznata po jedinstvenim nastupima ali i neverovatnoj harizmi, stoga ne propustite priliku da budete deo ove nezaboravne noći pune muzike, plesa i emocija.

Svi ste pozvani !