Siguran sajt
Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

Sava Centar

Štark Arena

Spens

Bitefartcafe

Hala sportova

Hangar (luka Bgd)

Dom Omladine Beograda

Beogradski Sajam

Kolos

Klub Elektropionir

Hala Čair Niš

Club Plastic

Hala Park Kragujevac

Hala sportova Zaječar

Kragujevac

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Događaji » Koncerti
 
 БАЛЕТ НА ЛЕДУ   „КРЦКО ОРАШЧИЋ“
 

БАЛЕТ НА ЛЕДУ „КРЦКО ОРАШЧИЋ“


06.12.2017 21:00
Sava Centar
Cene: 1800,..,2900 RSD


Спектакуларни БАЛЕТ НА ЛЕДУ са представом „КРЦКО ОРАШЧИЋ“, у извођењу Руског државног балета из Санкт Петербурга.Спектакуларни БАЛЕТ НА ЛЕДУ са представом „КРЦКО ОРАШЧИЋ“, у извођењу Руског државног балета из Санкт Петербурга који је основан 1967. године од стране изузетног кореографа Константина Бојарског, а који је наследник изузетне традиције школе класичног балета из Санкт Петербурга, биће изведен 06.12. 2016. у Сава Центру у Београду.

На челу Балета се налази уметнчки директор Константин Расадин, који је руски заслужни уметник и бивши солиста чувеног и светски познатог Марински балета, као и школски друг Рудолфа Нуриева. Он је учествовао у представама заједно са Михаилом Баришњиковим и Наталијом Макаровом.

Музички директор и један од оснивача Балета на леду је Лео Коркхин, истакнути руски диригент који руководи већим бројем оркестара, укључујући и познати Академски симфонијски оркестар Уружења филхармоничара из Санкт Петербурга названом по Димитри Шостаковичу.

У Балету на леду су у различитим периодима учествовали вишеструки светски и европски прваци у уметничком клизању, као и олимпијски шампиони Људмила Белоусова, Олег Протопопов, Алексеј Уланов, Људмила Смирнова... Око 20 плесача имају титуле Мајстора спорта Русије због својих победа на свим руским и међународним такмичењима у уметничком клизању.

Од 1995. године, Балет на леду из Санкт Петербурга је извођен на многобројним сценама оперских позоришта. Све представе се изводе под руководством главног кореографа Константина Расадина који је заслужни руски уметник. Ово је први пут у свету да се прави класични балет, у класичним балетским костимима, изводи на клизалишту које се поставља на самој сцени позоришта и опера.

У последњих 5 година ова продукција је успешно изведена на најбољим сценама у УСА, Канади, Холандији, Немачкој, Кини, Шпанији, Кореји, Тајвану, Грчкој, Португалу, Ирској, Финској, Естонији, Бугарској, Румунији, Аустрији, Швајцарској, Јужној Америци...а сада и у Београду на великој сцени Сава центра.

О овом, светски познатом, балету су у суперлативима писали бројне угледне новине као што су „Los Angeles Times“, „Chicago Tribne“, „France Soir“, „The Korea Times“ и бројни други.

У продаји су улазнице за Партер по ценама 1.800,00, 2.200,00 и ВИП 2.900,00
Продаја улазница: Благајна Сава Центра, Win Win, www.ddtickets.rs
  
 
POZORIŠTE ATELJE 212Top 10
Krcko Orascic - Balet na ledu

Krcko Orascic - Balet na leduJazzanova

JazzanovaKerber unplugged

Kerber unpluggedMad Tribe Live in Belgrade

Mad Tribe Live in BelgradeRiblja Corba

Riblja CorbaDara Bubamara

Dara BubamaraDance 4 Life humanitarni festival

Dance 4 Life humanitarni festivalStar Gate 17

Star Gate 17Yo La Tengo

Yo La TengoOrkestar Harmonika

Orkestar Harmonika