Siguran sajt
Mreža
Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

Sava Centar

Štark Arena

Bitefartcafe

Hala sportova

Dom Vojske Niš

Dom Omladine Beograda

Beogradski Sajam

Andergraund

Kolos

SKC

Club Plastic

Straža, River Karaš

SubBEERni centar

Atom Akademija

Studio M - Novi Sad

Sportski Centar Zlatibor

Kalemegdan - teniski tereni

Centar za kulturu Smederevo

BMW Showroom

Club City Hall

Imago club

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Događaji » Koncerti
 
TEN WALLS (Live)
 

TEN WALLS (Live)


01.03.2019 23:45
Club Plastic
Cena: 990 RSD


PROTOKOL PRESENTS - TEN WALLS
LINE UP
Ten Walls ( Live )
Dejan Milicevic
Peter Portman
23.59PM / 06:00AMAFTER PARTY
Mint Club
Mancha
Mark Panic
04AM / 10AM


Tickets include after party.

TEN WALLS:

Litvanski DJ i producent Marijus Adomaitis prvo je postao poznat pod pseudonimom Mario Basanov, u žanrovima dip i progresiv hausa.

Posle nekog vremena pod kojim nastupa sa karakterističnim sint zvukom, objavljuje svoj novi alter ego TEN WALLS, sa dubljom orijentacijom ka muzičkoj teoriji i istraživanju ploča. Za razliku od prethodnog projekta, novi singlovi Gotham i Requiem bili su sasvim instrumentalni i karakterisao ih je tvrđi, zvuk bliži tehno žanru, sa elementima klasičnih orkestarskih deonica, koje su slušaoce vodile na epsko putovanje.

2014. godine njegov hit singl "Walking whit elephants" postiže planetarni uspeh, a traka dolazi u sam vrh popularnosti u Britaniji. 2017. godine Ten Walls objavljuje album sa 24 nove trake pod nazivom "Queen". Za njega je rekao: "Queen je album pun kontrasta, on je priča koja pokriva mnoge delove mog života i karijere. Tu se može čuti i moja omiljena bajka iz detinjstva, i zvuci Viljnusa snimljeni sa moga prozora, ali i zvuci duhovnih lekcija koje me još obuzimaju. A muzika je vodič kroz ceo put."


DEJAN MILIĆEVIĆ:

Pravi pionir i legenda beogradske elektronske scene, Dejan Milićević, započeo je svoju karijeru sa samo 15 godina.

Tokom svoje duge karijere nastupao je na svim velikim evropskim festivalima poput EXIT festival (SRB), Kazantip (Ue), Dance Valley (NL), Monegros (ESP), Awakenings (NL), Apokalypsa (CZ), Sonus festival (CRO), MayDay Budapest (HU), Tommorowland (Belgium), ADE (NL), Sonar festival (ESP), Boiler Room Set (SRB), Stay Up Festival Cagliari (IT), Popkomm (GER)... ali i u čuvenim klubovima Tresor Berlin (GER), Magdalena Berlin (GER), Raw 14 (ESP), Florida 135 (ESP), Fabrik Madrid (ESP), Apollo-Nitsa (ESP), Industrial Copera (ESP), Circuito (Brasil), M47 (HU), Ambasada Gavioli (SLO), MS Connection Mannheim (GER), Hristo Botev (BG), Kristal Mamaia (RO), The Egg London (UK), Dom im Berg Graz (AT), kao i u klubu Glow u Bangkoku.

Njegov stil se može opisati kao kombinovanje hausa i tehna, sa jakim ličnim pečatom njegovog velikog iskustva i neverovatne karijere.


PETER PORTMAN:

Kada je reč o brzorastućim talentima, Petar Portman je ime koje postaje sve priznatije sa svojim majstorskim kombinovanjem starih i novih "zvukova". Fuziom energije i emocija Petar je već pokazao da, uz svoju srdačnost, može pobediti na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju. Sa svojim "rizičnim" stilom on uspeva da svaki put publiku ostavi iznenađenu i zadovolju, kombinovanjem tehno i haus žanrova, uz prihvatanje svetske kulture kroz interesantan gruv i melodije.


MANCHA & MARK PANIC:

Mancha i Mark Panic sarađuju od 2007. godine. Obojica su iz Beograda sa karijerama koje traju duže od 15 godina. Trenutno vode projekat "Belgrade Afterhours", koji predstavlja najposećeniji afterparti u Beogradu.


 

POZORIŠTE ATELJE 212Top 10
Vlado Georgiev 9 MAR

Vlado Georgiev 9 MARNo Đani, no party

No Đani, no partyVlado Georgiev 7 MAR

Vlado Georgiev 7 MARVlado Georgiev Niš 15. MART

Vlado Georgiev Niš 15. MARTVlado Georgiev Niš 16. MART

Vlado Georgiev Niš 16. MARTRichard Bona Group

Richard Bona GroupVini Vici & animato

Vini Vici & animatoYouTube Stars Party

YouTube Stars PartyULAZ najveći festival popularne muzike

ULAZ najveći festival popularne muzikeSeverina 8 MAR

Severina 8 MAR