Siguran sajt
Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

Sava Centar

Bitefartcafe

Hala sportova

Hangar (luka Bgd)

Dom Omladine Beograda

Beogradski Sajam

Drugstore Beograd

Kolos

Club Plastic

Dorćol Platz

Hala Park Kragujevac

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Događaji
 
Brkovi
 

Brkovi


03.11.2018 21:00
Hala sportova
Cene: 160,..,1250 RSD


Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački turbo-pank-folk bend Brkovi, održaće 3. novembra veliki koncert u Hali sportova „Ranko Žeravica“ u Beogradu.„Brkovi“ postoje od 2004. godine, a svoju popularnost su gradili muzikom koju nazivaju „turbopunkfolkwellness i spa“. Od lokalnog benda su prerasli u jedan od najtraženijih bendova na našim prostorima. U Srbiji su izuzetno popularni, a svaki njihov nastup je unapred rasprodat.

Osim po izgledu i beskompromisnim živim nastupima, na muzičkoj sceni se izdvajaju i svojim ultimativnim hitovima u kojima su na duhovit način spojili turbofolk sa žestinom pank roka i težinom hevi metala. Pevač benda Vedran Pehar, poznatiji kao Šemso 69, autor je tekstova većine pesama, tako da na koncertima hitove poput „Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, „Nisam ja za tebe“, „Samac“, uvek začini na poseban način, u čemu ga publika svesrdno podržava. Na njihovim koncertima je publika veoma raznovrsna, tako da su oni jedini pank bend koji slušaju i ljubitelji turbo-folka.

Šemso 69 je najavio da će ovo biti jedini koncert „Brkova“ u Beogradu i okolini u narednih sedam meseci i dodao: „Glasine koje su se jučer pojavile u nekim medijima i na socijalnim mrežama su istinite. Grupa Brkovi će 3. Novembra 2018. godine nastupiti u beogradskoj Hali sportova. To će biti naš prvi koncert u Beogradu nakon nezaboravnog nastupa na Beer festu. Jako se radujemo!”

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak, 2. aprila, a organizatori koncerta su za najvernije fanove osmislili specijalnu akciju, tako da će se prve karte prodavati po neverovatnim cenama:
- prva karta – 2,5 din
- druga karta – 5 din
- treća karta – 10 din
- četvrta karta – 20 din
- peta karta – 40 din
- šesta karta – 80 din
- sedma karta – 160 din
- osma karta – 320 din
- deveta karta – 640 din
- deseta karta – 1.280 din + 1 gratis

i narednih 90 karata po ceni od 1.280 dinara uz koje se dobija i jedna karta gratis. Ova akcija će trajati dok se ne rasproda prvih 100 karata, nakon čega će ulaznice koštati od 1.000 do 1.500 dinara zavisno od vremena kupovine.

  
 
POZORIŠTE ATELJE 212Top 10
Mario Biondi

Mario BiondiEcos company

Ecos companyAleksandra Radović

Aleksandra RadovićSkazi and Astral Projection

Skazi and Astral ProjectionBoris Brejcha

Boris BrejchaRiblja Čorba KG

Riblja Čorba KGKeziah Jones

Keziah JonesDeliriant

DeliriantBrkovi

BrkoviTerence Fixmer and Remco Beekwilder

Terence Fixmer and Remco Beekwilder