Siguran sajt
Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

Hala sportova

Dom sindikata - Kombank

Niška Tvrđava

Kalemegdan

Barutana

Beogradski Sajam

Kolos

Klub Elektropionir

Tić polje, Zlatibor

Tajna lokacija

Knežev arsenal, Kragujevac

Dorćol Platz

Straža, River Karaš

Hipodrom - Velika Plana

Atrijum Beogradskog sajma

Kalemegdan - Tereni KK Partizan

Ćuprija

Hipodrom Kragujevac

Bašta SKC-a

Stadion PMF-a Kragujevac

Vojna kasarna 7. Juli - Paraćin

Letnja Scena Kabare - Sombor

Kalemegdanska tvrđava

Brestovačka banja - Borsko jezero

Letnja pozornica - Niš

Ivanovo

Park šuma Kraljevica - Spomenik Vešala

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Događaji
 
Darin Epsilon w/ Nick Muir
 

Darin Epsilon w/ Nick Muir


26.05.2018 22:00
Kalemegdanska tvrđava
Cene: 818,..,1390 RSD


Darin Epsilon
Nick Muir (UK)
20.05.18 na kalemegdanskoj tvđaviJednom prilikom, naš redovan gost na dešavanjima rekao nam je: "vaša organizacija se pojavila da ispravi krive Drine".

Naš cilj je pre svega da uradimo nešto na šta su mnogi u Srbiji zaboravili. Želimo da vratimo Progressive House, House i ostale kvalitetne, ali i lagane beat-ove na ove prostore kako bi i onaj 'drugi deo' publike bio inspirisan noćnim životom. U njihovo ime vam predstavljamo Svetske legende Darin Epsilona i Nicka Muira koji će nastupiti na našem prvom Open Air dogadjaju uz podršku Audiostorm-a & Migazz-a


Darin Epsilon

Internacionalno priznati DJ, producent, radio domaćin I vlasnik etiketa, Darin Epsilon često se naziva liderom underground plesne muzičke scene. Njegov podcast na Perspective radio show-u svakog meseca dostiše desetine hiljada slušalaca. Osnovao je svoj Perspectives Digital record label u Novembru 2010. godine kao produžetak Brenda, dodatno učvrscujući svoj uticaj I prisustvo u globalnoj plesnoj zajednici. 2016. godine nominovan je za ‘’Best Progressive House Artist-a’’ na godišnjoj Beatport selekciji, a 2011. godine John Digweed ga je proglasio jednim od pobednika na njegovom DJ takmičenju pod projektom Bedrock i Ableton Live izdavačkih kuća.

Do sada, Darin je objavio muziku za mnoge najbolje label-e poput Sudbeat, Global Underground, Renaissance, Hope Recordings, microCastle, Selador, Einmusika, i Parquet Recordings. Njegove produkcije su ušle u Beatport-ove top 100 liste više puta I predstavljene su u kompilacijama Nick Warren-a, Hernan Cattaneo-a, Armin van Buuren-a, Markus Schulz-a, Paul Oakenfold-a, i Max Graham-a. Ostvario je saradnju sa Hernan Cattaneo-m, Robert Babicz-om, Betoko-m, John Graham-om aka Quivver, Matt Lange-om, Matthew Dekay-om, Cid Inc-om, Omid 16B (S.O.S.), Chris Fortier-om kao I mnogim drugima.

Kao talentovani student muzike od ranog uzrasta, nekadašnji zaposleni u record shop-u I bivši direktor radijske stanice koledza, Darin izvlači inspiraciju iz njegovog gotovo enciklopedijskog znanja I velike ljubavi prema elektronskoj muzici. On navodi razne važne uticaje u protekloj deceniji, od ranijih albuma Leftfield i Future Sound of London, do legendarne Global Underground serije kompilacija, preko čulnih zvukova Paul Oakenfold-a oko 1999, do Sasha-ine & Digweed-ove Delta Heavy turneje 2002. godine. Ako ste ikada bili u publici da biste uhvatili jedan od njegovih live setova, onda znate njegove veštine za DJ pultom. Njegove milje u letu konstantno rastu uz redovne turneje širom sveta. On je elektrifikovao publiku širom SAD-a, kao I desetine zemalja na 6 kontinenata.

Tokom godina je podelio pažnju mnogim zvezdama elektronske scene poput Hernan Cattaneo-a, John Digweed-a, Sasha-e, James Zabiela-e, Above & Beyond I drugima. Bio je glavni promoter Severne Amerike čak na 7 najvećih svetskih festivala, a pozvan je da nastupa I na ADE, UMF, Burning Man, BPM I South by Southwest festivalu.

Bilo bi glupo reći da su njegova dostignuća ograničena klupskim nastupima. Globalni brendovi kao što su MTV, American DJ, American Audio, Elation Professional I Global Truss su ga pozvali da obezbede zvučni zapis njihovih video spotova. Njegova muzika se takodje može naći u dva filma, postavljajući ga u malu kategoriju producenata koji su ikada osvanuli na velikom ekranu.

Sa napornim radom, strašću posvećenošću svojoj umetnosti I podrškom najtraženijih imena u industriji, ovaj Čikago je obavio LA transplataciju kako bi dokazao da je ovo samo početak jedne dugačke I perspektivne karijere.


Nick Muir

Nick Muir je muzičar, kompozitor i producent elektronske muzike. Najpoznatiji je kao polovina proizvodnog tima Bedrock, koji se sastoji od njega i Johna Digweed-a, iako je ustvari imao značajan uspeh kao umetnik sam po sebi.

Njegova karijera može se grubo podeliti na dva dela. Tokom 80-ih godina svirao klavir / klavijature sa raznim umetnicima uključujući Take That, Fire Nekt Time i The Men They Couldn't Hang. Takođe je radio u Francuskoj sa rock pevačem Johnny Hallyday-om i Herbert Leonard-om. Tokom svog vremena sa punk-folk outfitom The Men They Can not Hang, upoznao je producenta Pat Collier-a (Wonderstuff, Primal Scream), koji mu je ponudio prostor za rad u svom studiju Greenhouse. On je postavio programsku sobu i uključio se u nastupajuću rave scenu koja je rasla u Velikoj Britaniji krajem 80-ih i početkom 90-ih. Objavio je nekoliko solo singlova / EP pod različitim imenima pre nego što je upoznao John Digweed-a koji je tada bio mladi predstojeći DJ koji upravo počinje da se probija.

Zajedno su počeli da pišu i remiksuju klupske pesme pod imenom Bedrock. Nije bilo dugo u njihovom udruživanju da su napisali i snimili stazu 'For What You Dream Of', koji se pojavljivao na prvobitnoj kompilaciji "Renaissance - The Mix Collection" zajedno sa John-om i Sasha-om, DJ-om koji je postigao kultni status i značajan nastavak kroz svoj rad u čuvenom Mančesterovom noćnom klubu Hacienda. Pesma je takođe korišćena na klupskoj sceni filma Trainspotting i uključena je u izuzetno uspešan album sa snimanja filma. Uglavnom se smatra kao klasična himna kluba i pomogla je da se definiše žanr koji bi postao poznat kao Progressive House.

Tokom devedesetih, Muir je bio uključen uglavnom u pisanje i remikovanje klupskih pesama samog sebe, sa John Digweed-om kao Bedrock-om i drugim saradnicima. Njegov singl "Rock Star" pod imenom Marshall Stax je ušao u karijeru u Velikoj Britaniji i koristio se kao tematska muzika za nagrade The Brit Brit Awards za tu godinu. Bedrock je napravio nekoliko singlova koji su se pojavili na britanskim listovima uključujući "Heaven Scent" i "Voices". Njihova muzika se obično koristila na filmu i televiziji, a napisali su i snimili nekoliko rezultata za film uključujući Stark Raving Mad i Spider-Man: The Nev Animated Serija koja je poslednji osvojila nagradu Dancestar u SAD za "najbolju upotrebu muzike u TV emisiji" 2004. godine.

Muir je sada izuzetno aktivan i tražio je pisca i producenta oba klupska miksa i muzičkih numera.

  
 
POZORIŠTE ATELJE 212Top 10
Dino Merlin

Dino MerlinNina Badrić

Nina BadrićNaissus Fest 2018

Naissus Fest 2018Melicia

MeliciaVasil Hadžimanov band

Vasil Hadžimanov bandHladno Pivo

Hladno PivoOliver Huntemann and Victor Ruiz

Oliver Huntemann and Victor RuizNANO Showcase in Belgrade

NANO Showcase in BelgradeDarin Epsilon

Darin EpsilonAngie Stone

Angie Stone