Siguran sajt
Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

Hala sportova

Dom sindikata - Kombank

Niška Tvrđava

Kalemegdan

Barutana

Beogradski Sajam

Kolos

Klub Elektropionir

Tić polje, Zlatibor

Tajna lokacija

Knežev arsenal, Kragujevac

Dorćol Platz

Straža, River Karaš

Hipodrom - Velika Plana

Atrijum Beogradskog sajma

Kalemegdan - Tereni KK Partizan

Ćuprija

Hipodrom Kragujevac

Bašta SKC-a

Stadion PMF-a Kragujevac

Vojna kasarna 7. Juli - Paraćin

Letnja Scena Kabare - Sombor

Kalemegdanska tvrđava

Brestovačka banja - Borsko jezero

Letnja pozornica - Niš

Ivanovo

Park šuma Kraljevica - Spomenik Vešala

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Događaji
 
Outhide Festival 2018
 

Outhide Festival 2018


27.07.2018 21:00
Zaječar - Park šuma Kraljevica - Spomenik Vešala
Cena: 600 RSD


Omladina Zaječara po treći put organizuje Outhide Festival koji će se ove godine održati 27. i 28. jula usred park-šume Kraljevica. Ono što možete da očekujete jeste, pre svega, dobra muzika koja se širi sa tri stejdžaALT

ALT STAGE prvenstveno je zamišljen kao omaž zaječarskoj Gitarijadi, sa ciljem da okupi ljubitelje gitarskog zvuka. Obzirom da je Outhide Festival nove generacije, ALT stage je otvoren i za moderne izraze poput DJ-inga i live act-a, a zvučnu biblioteku za ovaj stage čine istrumetnalni rock, drum’n’bass, alternativni rock, rap…

TSAHEYLU

Jedan od najvažnijih razloga za posetu Festivala jeste TSAHEYLU STAGE, smešten u centralnom delu festivalskog prostora, tik uz osvetljene spomenike. Usred borove šume, gde visoka stabla prave neopisiv ambijent uz zvuke elektronske muzike, noć Outhidea stvara trenutke za pamćenje koje je teško prepričati.

Naziv je dobio po filmu Avatar (2009), r. James Camerona. Tsaheylu označava vezu između živih bića i prirode. Stage i okolina biće inspirisani cyberpunk tematikom. Crvena boja će preovladavati u kombinaciji sa crnim elementima i neonskim svetlima.

ZALET

ZALET STAGE, iza koga stoji ekipa ZALET FESTIVALA, biće inspirisana treš kulturom. Zalet je mesto gde se kič preoblikuje i postaje umetnost, a nespojivo postaje neraskidivo povezano. Zalet je groteska, Zalet je i spoj ironije i sarkazma, Zalet je stav. Verovatno ćete biti u prilici da umačete hleb u specijalitet kuće (prženo), možda ćete i zaigrati kolo ili izuti svoju obuću, i tako ćete znati da ste bili na Zaletu.


Osim pomenutog, Outhide je ove godine stavio poseban akcenat na dnevni program pripremivši razne igre, radionice, izložbe, predstave, projekcije filmova, čitanja i ostale kulturno-umetničke i edukativne manifestacije namenjene mladima, kao i onima koji se tako osećaju.

Dečija zona

Jutro počinje sa Outhideom podno Kraljevice. Vrednosti koje iznova budi festival Outhide, ne bi bile kompletne, kada se u programu ovog festivala ne bi našlo vreme i sadržaj namenjen našim mališanima. Dragi roditelji, za vas i vaše mališane, Outhide predstavlja muzičko-scenski spektal(ić) Dečiju zonu!

Grafiti Zona

Outhide Graffiti Art Zona ima tendenciju da postane tradicionalni prostor za afirmaciju mladih umetnika u umetnosti iscrtavanja grafita. Kao i prošle godine, u dnevnom delu programa Outhide Festivala, održaće se Graffiti Art Zona na kojoj će mladi umetnici uz muzičku podršku dj-eva imati prilike da pokažu svoje umeće u ovoj umetnosti. 2017. godine prezentovali smo rad Fokusa, Pilsa, Keepsa i Polxa, uz muzičku inspiraciju od strane Piksija i Kick Konga.

Posetiocima Festivala, kao i svake godine, obezbeđen je i besplatan kamp.

  
 
POZORIŠTE ATELJE 212Top 10
Dino Merlin

Dino MerlinNina Badrić

Nina BadrićNaissus Fest 2018

Naissus Fest 2018Melicia

MeliciaVasil Hadžimanov band

Vasil Hadžimanov bandHladno Pivo

Hladno PivoOliver Huntemann and Victor Ruiz

Oliver Huntemann and Victor RuizNANO Showcase in Belgrade

NANO Showcase in BelgradeDarin Epsilon

Darin EpsilonAngie Stone

Angie Stone