Siguran sajt
Mreža
Ulaznice u preko 200 prodajnih mesta širom Srbije.Smeštaj u BeograduSmeštaj
Iznajmite stan na dan u Beogradu i uživajte nakon koncerta.

Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

BelExpo Centar

Sava Centar

Bitefartcafe

Beogradski Sajam

Šumadija sajam Kragujevac

Atom Akademija

Klub Trezor

Jazz kantina Lisabon

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Događaji » Sava Centar
 
Josipa Lisac
 

Josipa Lisac


14.02.2020 20:00
Sava Centar
Cene: 2500,..,2800 RSD


Muzička diva Josipa Lisac održaće na Dan zalјublјenih, 14. februara 2020.godine koncert u Sava Centru, kada Josipa proslavlјa svoj 70. rođendan, što će biti još jedna prilika da se ponovo sastane sa beogradskom publikom u ovoj prestižnoj dvorani."Ambijent je lijep - prekrasna dvorana Sava Centra. No, to je dekoracija. Najvažniji su lјudi, najvažnija je energija, spoj prijatelјstava kroz muziku, što se rađalo i negovalo godinama. Publiku i mene povezuje obostrano poštovanje. Ja sam je zagrlila i ona je mene zagrlila", kaže Josipa.

Kako u poslednje vreme Josipa smanjuje intenzitet i broj nastupa, koncert u Sava Centru biće jedinstvena prilika za sve njene fanove iz Beograda, pa čak i zemalјa regiona, da dođu i uživaju u bogatom izboru pesama njene fascinantne karijere. U tih pedesetak godina rada za Josipu je bila i ostala "apsolutno najlјepša muzička suradnja i život sa Karlom Metikošem koji je za nju napravio nallјepše pjesme koje žive i danas, i antologijski album 'Dnevnik jedne lјubavi' (1973)".

Od samog početka unikatna, vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalnog stila, Josipa i danas nastoji uživo sa svojim pratećim bendom da ponudi neka nova čitanja bezvremenih hitova kakvi su "Magla", "Hir, hir, hir", "Gdje Dunav lјubi nebo", "Boginja", "Danas sam luda"..."Recimo, 'Magla' svaki put drugačije traje, malo se zaigraš, zaneseš. drugačiji je solo... Neko će reći pjesma se jako puno promijenila. Nije se pjesma promijenila, već aranžman... Ja pjesmu mogu pjevati sama, u pratnji jednog ili pet instrumenata, uz simfonijski orkestar. Glazbenici sa kojima surađujem su otvoreni, tako da ništa neće biti isto, a možda se negdje nešto i ponovi. Muzička sloboda i igra na sceni su bitni", objašnjava Josipa.

Početkom jula, Josipa je u Zagrebu održala veličanstven koncert za pamćenje , pred više od 4.000 posetilaca, koji je završio u “ritmu lјetne kiše".


 
Top 10
Gipsy Kings

Gipsy KingsKovacs

KovacsLuka Šulić - Četiri godišnja doba

Luka Šulić - Četiri godišnja dobaJoshua Redman Quartet

Joshua Redman QuartetJosipa Lisac

Josipa LisacKakva ti je žena..

Kakva ti je žena..Vesna Zmijanac

Vesna ZmijanacBalkanopolis i prijatelji

Balkanopolis i prijateljiPerpetuum Jazzile

Perpetuum JazzileVini Vici

Vini Vici