Siguran sajt
Mreža
Ulaznice u preko 200 prodajnih mesta širom Srbije.Smeštaj u BeograduSmeštaj
Iznajmite stan na dan u Beogradu i uživajte nakon koncerta.

Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

BelExpo Centar

Sava Centar

Bitefartcafe

Beogradski Sajam

Šumadija sajam Kragujevac

Atom Akademija

Klub Trezor

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Uslovi poslovanja » e-ulaznice i m-ulaznice
 
e-ulaznice i m-ulaznice
 
★★★ Šta su e-ulaznice i m-ulaznice? ★★★

e-ulaznice (ili print@home ulaznice) su elektronske ulaznice u formi PDF dokumenta koje se štampaju na običnom belom A4 papiru. U slučaju online kupovine, distribuiraju se putem e-mail-a kao attachment ili se mogu download-ovati sa korisničkog naloga na sajtu www.ddtickets.rs, dok se u slučaju kupovine na DD Tickets prodajnim mestima ovlašćenim za prodaju e-ulaznica štampaju i uručuju kupcu na belom A4 papiru, uz uslov da kupac da svoju e-mail adresu prodavcu radi personalizacije e-ulaznica. Isto kao i standardne ulaznice (štampane na specijalnom zaštićenom papiru), i e-ulaznice sadrže sve informacije vezane za događaj za koji su namenjene, ali i posebne informacije o kupcu, njegovom e-mail-u, IP adresi preko koje su poručene, vremenu i geolokaciji mesta kada i gde su kreirane. Pored toga, sadrže i dodatne informacije o načinu njihovog korišćenja, i to sledeće:

Odštampajte vašu e-ulaznicu u PDF formatu na belom A4 papriru, bez menjanja dimenzija i proporcija.
Nemojte korisiti opciju za štampu iz pretraživača (browser-a), već onu iz samog PDF reader-a.
Čuvajte Vašu e-ulaznicu od oštećenja i nemojte je presavijati preko barkoda.
Ulaznica podrazumeva jedan ulazak na mesto događaja (prilikom ulaska ista se poništava).
DD Ticketing Solutions d.o.o. prodaje ulaznice u ime i za račun Organizatora koji je vlasnik događaja.
Povrat novca od kupljene ulaznice je moguć samo u slučaju otkazivanja događaja (bez povrata novca dodatnih usluga koje su izvršene: dostava, obrada, rezervacija..).
Posetilac pristaje da bude snimljen, kao i da se pridržava pravila ponašanja koje nalažu organzator i objekat u kome se događaj održava.
Zabranjeno je unošenje opreme za snimanje zvuka i slike, oružja, staklenih i limenih ambalaža,pirotehničkih sredstava, kišobrana i drugih predmeta koji bi ugrozili bezbednost.
Glasna muzika može oštetiti Vaš sluh.
Organizator zadržava pravo izmene mesta održavanja programa
Za dodatne informacije pošaljite mail na info@ddtickets.rs

Lep provod i dobru zabavu vam želi vaš DD Tickets

Napomena: e-ulaznica važi na donosioca. Ulazak će biti omogućen donosiocu e-ulaznice koji je prvi došao na mesto događaja. DD Tickets nije odgovoran za bilo kakve poteškoće uzrokovane neovlašćenim kopiranjem e-ulaznice.

m-ulaznice (ili mobilne ulaznice) su elektronske ulaznice u formi PDF dokumenta koje se otvaraju na mobilnom telefonu. Uslov da bi se mogle otvoriti je da mobilni telefon može prikazivati pdf dokumenta, što 99% današnjih telefona mogu. U slučaju online kupovine, distribuiraju se putem SMS-a (ukoliko je kupac ostavio validan broj mobilnog telefona), ili se mogu download-ovati sa korisničkog naloga na sajtu www.ddtickets.rs, dok se u slučaju kupovine na DD Tickets prodajnim mestima ovlašćenim za prodaju m-ulaznica šalju kupcu putem linka u SMS poruci, uz uslov da kupac da svoj broj mobilnog telefona prodavcu radi personalizacije m-ulaznica.

Za m-ulaznice važe svi uslovi korišćenja kao i oni gore navedeni za e-ulaznice, izuzev onih koji se tiču njihovog štampanja i čuvanja.


★★★ Prednosti m-ulaznica ★★★

m-ulaznica je potpuno ravnopravna sa standardnom papirnatom ulaznicom ili print@home ulaznicom, s obzirom da se vrši kontrola ulaza specijalnim skenerima koji očitavaju barkod kako sa papira tako i sa ekrana mobilnog telefona, ali je zato mnogo praktičnija jer se ne može izgubiti niti oštetiti.

Takođe, m-ulaznica je mnogo komfornija jer je najlakša za distribuciju. Kupljena m-ulaznica se može lako proslediti prijateljima tako sto se share-uje preko bilo kog društvenog kanala (skype, viber, messenger, mail, SMS ..)

Top 10
Marija Šerifović 9. mart

Marija Šerifović 9. martGipsy Kings

Gipsy KingsKovacs

KovacsLuka Šulić - Četiri godišnja doba

Luka Šulić - Četiri godišnja dobaJoshua Redman Quartet

Joshua Redman QuartetKakva ti je žena..

Kakva ti je žena..Josipa Lisac

Josipa LisacVesna Zmijanac

Vesna ZmijanacBalkanopolis i prijatelji

Balkanopolis i prijateljiAra Malikian

Ara Malikian