Siguran sajt
Mreža
Smeštaj u BeograduSmeštaj
Iznajmite stan na dan u Beogradu i uživajte nakon koncerta.

Smartphone
m-ulaznice na
vašem telefonu
za 4 minuta!


izaberite događaj


platite online


otvorite ih
Print@home
e-ulaznice u
vašim rukama
za 3 minuta!


izaberite događaj


platite online


odštampajte ih
Objekti

Sava Centar

Knežev arsenal, Kragujevac

Atom Akademija

Woodland resort Kragujevac

Imago club

Jazz kantina Lisabon

Srbija

DD Arena

Novosti
Budite u toku sa najnovijim dešavanjima preko naših besplatnih novosti
 
¹ Obavezno polje
² Za promenu već sačuvanih setovanja, unesite samo vaš e-mail i pratite uputstva. Možete se odjaviti u bilo kom trenutku.
 
Nalazite se ovde: Uslovi poslovanja » e-ulaznice i m-ulaznice
 
e-ulaznice i m-ulaznice
 
★★★ Šta su e-ulaznice i m-ulaznice? ★★★

e-ulaznice (ili print@home ulaznice) su elektronske ulaznice u formi PDF dokumenta koje se štampaju na običnom belom A4 papiru. U slučaju online kupovine, distribuiraju se putem e-mail-a kao attachment ili se mogu download-ovati sa korisničkog naloga na sajtu www.ddtickets.rs, dok se u slučaju kupovine na DD Tickets prodajnim mestima ovlašćenim za prodaju e-ulaznica štampaju i uručuju kupcu na belom A4 papiru, uz uslov da kupac da svoju e-mail adresu prodavcu radi personalizacije e-ulaznica. Isto kao i standardne ulaznice (štampane na specijalnom zaštićenom papiru), i e-ulaznice sadrže sve informacije vezane za događaj za koji su namenjene, ali i posebne informacije o kupcu, njegovom e-mail-u, IP adresi preko koje su poručene, vremenu i geolokaciji mesta kada i gde su kreirane. Pored toga, sadrže i dodatne informacije o načinu njihovog korišćenja, i to sledeće:

Odštampajte vašu e-ulaznicu u PDF formatu na belom A4 papriru, bez menjanja dimenzija i proporcija.
Nemojte korisiti opciju za štampu iz pretraživača (browser-a), već onu iz samog PDF reader-a.
Čuvajte Vašu e-ulaznicu od oštećenja i nemojte je presavijati preko barkoda.
Ulaznica podrazumeva jedan ulazak na mesto događaja (prilikom ulaska ista se poništava).
DD Ticketing Solutions d.o.o. prodaje ulaznice u ime i za račun Organizatora koji je vlasnik događaja.
Povrat novca od kupljene ulaznice je moguć samo u slučaju otkazivanja događaja (bez povrata novca dodatnih usluga koje su izvršene: dostava, obrada, rezervacija..).
Posetilac pristaje da bude snimljen, kao i da se pridržava pravila ponašanja koje nalažu organzator i objekat u kome se događaj održava.
Zabranjeno je unošenje opreme za snimanje zvuka i slike, oružja, staklenih i limenih ambalaža,pirotehničkih sredstava, kišobrana i drugih predmeta koji bi ugrozili bezbednost.
Glasna muzika može oštetiti Vaš sluh.
Organizator zadržava pravo izmene mesta održavanja programa
Za dodatne informacije pošaljite mail na info@ddtickets.rs

Lep provod i dobru zabavu vam želi vaš DD Tickets

Napomena: e-ulaznica važi na donosioca. Ulazak će biti omogućen donosiocu e-ulaznice koji je prvi došao na mesto događaja. DD Tickets nije odgovoran za bilo kakve poteškoće uzrokovane neovlašćenim kopiranjem e-ulaznice.

m-ulaznice (ili mobilne ulaznice) su elektronske ulaznice u formi PDF dokumenta koje se otvaraju na mobilnom telefonu. Uslov da bi se mogle otvoriti je da mobilni telefon može prikazivati pdf dokumenta, što 99% današnjih telefona mogu. U slučaju online kupovine, distribuiraju se putem SMS-a (ukoliko je kupac ostavio validan broj mobilnog telefona), ili se mogu download-ovati sa korisničkog naloga na sajtu www.ddtickets.rs, dok se u slučaju kupovine na DD Tickets prodajnim mestima ovlašćenim za prodaju m-ulaznica šalju kupcu putem linka u SMS poruci, uz uslov da kupac da svoj broj mobilnog telefona prodavcu radi personalizacije m-ulaznica.

Za m-ulaznice važe svi uslovi korišćenja kao i oni gore navedeni za e-ulaznice, izuzev onih koji se tiču njihovog štampanja i čuvanja.


★★★ Prednosti m-ulaznica ★★★

m-ulaznica je potpuno ravnopravna sa standardnom papirnatom ulaznicom ili print@home ulaznicom, s obzirom da se vrši kontrola ulaza specijalnim skenerima koji očitavaju barkod kako sa papira tako i sa ekrana mobilnog telefona, ali je zato mnogo praktičnija jer se ne može izgubiti niti oštetiti.

Takođe, m-ulaznica je mnogo komfornija jer je najlakša za distribuciju. Kupljena m-ulaznica se može lako proslediti prijateljima tako sto se share-uje preko bilo kog društvenog kanala (skype, viber, messenger, mail, SMS ..)Top 10
Kakva ti je žena..

Kakva ti je žena..BFI 17 Drezden Frankturt kompanija igre

BFI 17 Drezden Frankturt kompanija igreSaša Matić

Saša MatićBFI 17 Ballet Jazz Montreal

BFI 17 Ballet Jazz MontrealPhil Collins test event

Phil Collins test eventDD Tickets Vaučer

DD Tickets VaučerDD dopuna e-Računa

DD dopuna e-RačunaAra Malikian

Ara MalikianNorman Beaker Trio

Norman Beaker TrioPerpetuum Jazzile

Perpetuum Jazzile